Khắc phục lỗi dragon ball z budokai tenkaichi 3 năm 2024

So this is the problem...In Dragon history also I can't beat Raditz as when I press that C button those massages appear...HelpMe please.I can not find any videos in youtube either... I shall be glad if you atleast send a reply post.(BTW sorry for the bad English)

Sounds like a bad ISO dump. Try redumping the ISO.

I tried that many times before but nothing is changing...

Can you retrieve the latest development versions of dolphin, verify the problem is still happening. Then go into the game properties, and move to the info tab and get the MD5 of the disc and post it here.

Well I am using latest 4.0.2 version but I don't understand what is md5 of the disc.After going to info tab what will I do?


Now I used the latest development version.It is 4.0-1690 ...The problem is still there and here is the md5- 8251d7992687af5bbb6b319486f77e8f

that MD5 doesn't match any of the known good dumps that I can find, making it seem as though the fault of the crash is that it's a bad ISO.

In the code.google many others had this same problem--Backpatch eax error....Some people had there problem solved so please can I also somehow get help?

Khắc phục lỗi dragon ball z budokai tenkaichi 3 năm 2024

Posts: 6,535 Threads: 55 Joined: Dec 2011

Your MD5 hash doesn't match any verified dumps. However you're dumping the game, it's not working 100% correctly.

Joined: Jan 14, 2022 Messages: 15 Likes Received: 2 Trophy Points: 57 Gender: Male

I need some configuration or tutorial how to fix this problem
  • Khắc phục lỗi dragon ball z budokai tenkaichi 3 năm 2024

    SKEPTiCK Member

    Joined: Apr 5, 2023 Messages: 8 Likes Received: 1 Trophy Points: 7 If you believe it is because of scratches distorting the laser, then what you could try is get a big sponge to place the disc on, get some 2000 grit 3000 grit and 4000 grit sandpaper, the finer the better, but you should be able to do it with 2000 grit if you just put some time into it and don't press too hard, I recommend wetting the sandpaper and the disc before starting, start off going vertical across the disc, then go horizontal, then go in a swirl motion evenly across the disc, if done right you should see scratches disappearing and you should be creating a polished mirror finish. start with low grit, and end with the highest grit you can get your hands on. Once most of the major scratches are gone get some medium to low grit polishing compound and a soft polishing rag. Using the rag and a light amount of the polishing compound and polish the disc with those about 2 or 3 times. Low pressure, but high speed. Using this technique you can apply a mirror finish to almost anything. As long as there is material you can polish before the actual magnetic film inside, which you should have plenty, then it can always be fixed. 0 0

Lỗi XAPOFX1_5.dll là lỗi CƠ BẢN mà 1 member LinkNeverDie không được mắc phải. Nếu bạn bị lỗi XAPOFX1_5.dll ở game Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3 thì chứng tỏ máy bạn đang thiếu Microsoft DirectX, hay nói cách khác bạn đã không tuân thủ những gì mình đã viết trong FAQs. Vì hầu hết các trò chơi trên Windows đều sử dụng thư viện đồ họa DirectX.

Khắc phục lỗi dragon ball z budokai tenkaichi 3 năm 2024

Các thông báo lỗi XAPOFX1_5.dll thường gặp:

The file XAPOFX1_5.dll is missing XAPOFX1_5.dll Not Found XAPOFX1_5.dll not found XAPOFX1_5.dll not found. Reinstalling might help fix this.

Lỗi XAPOFX1_5.dll thường xuất hiện khi game Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3 hoặc phần mềm được khởi động và nó có thể xảy ra cho bất kỳ chương trình nào dựa trên Microsoft DirectX. Nhưng các bạn yên tâm, lỗi này xuất hiện phổ biến nhất khi các bạn chơi game mà thôi.

Hướng dẫn khắc phục lỗi XAPOFX1_5.dll

Cực kỳ đơn giản, bạn chỉ cần tải Microsoft DirectX về cài vào máy là xong. Không cần khởi động lại máy đâu.

Một số lưu ý các bạn nên ghi nhớ:

1. Tuyệt đối không được tải dll này trên internet về copy vào System32 hoặc copy vào thư mục game.

2. Khi bạn đã bị lỗi này thì không được phân vân suy nghĩ, hay tìm cách lục lại trí nhớ xem mình đã từng cài hay chưa. Cứ bị lỗi này thì cứ tải DirectX về cài vào máy.

Các thắc mắc khác:

Đã không ít bạn luôn nghĩ rằng máy đã có sẵn DirectX nên không cần cài vào nữa dù đây là phần mềm BẮT BUỘC phải cài trong FAQs. Các bạn đó đã vào Dxdiag kiểm tra và thấy đã có sẵn DirectX 10, DirectX11 hoặc DirectX 12. (Như hình bên dưới)

Khắc phục lỗi dragon ball z budokai tenkaichi 3 năm 2024

Mình xin trả lời rằng đó là DirectX cao nhất mà Windows của bạn có khả năng hỗ trợ chứ nó không phản ánh được việc bạn đã có DirectX trong máy hay là chưa. Tóm lại là: HÃY CÀI VÀO.

Mình xin bổ sung là DirectX trong ảnh trên là Windows hỗ trợ chứ KHÔNG PHẢI phần cứng trong máy bạn hỗ trợ nhé. Ví dụ cụ thể:

- Windows hỗ trợ DirectX 11 (Dxdiag ghi 11 hoặc 12) nhưng máy của bạn không có Card Đồ Họa hỗ trợ DirectX 11 => Không chơi được

- Windows quá cũ không hỗ trợ DirectX 11 (Dxdiag ghi 9 hoặc 10) nhưng máy bạn có Card Đồ Họa rất mạnh hỗ trợ DirectX 11 và cả 12 => Không chơi được

- Windows hỗ trợ DirectX 11 (Dxdiag ghi 11 hoặc 12) và máy của bạn có Card Đồ Họa hỗ trợ DirectX 11 và cả 12 => Chơi được

LƯU Ý QUAN TRỌNG:

Các bạn chỉ cần đọc bài viết "Những điều cơ bản cần tuân thủ trước khi tải game, cài game và chơi game là gì ?" không sót 1 câu 1 chữ và làm theo không sót bất kỳ điều nào được ghi trong đó thì máy bạn mãi mãi không bao giờ bị lỗi nữa. Hãy đọc và làm theo. Một lần và mãi mãi.